Håndbagage

 

 

Hvad skal man have med?

Pak din håndbagage rigtigt.
Husk at tage de mest vigtige og værdifulde ting i din håndbagage.

 

- Pas og legitimation
- Flybilletter, penge og kreditkort
- Smykker, nøgler og andre personlige ting
- Mobiltelefon og oplader
- Solbriller, briller og/eller kontaktlinser
- Tablet og kamera
- Medicin og anden personlig pleje

 

Pak din bagage rigtigt hjemmefra, så du kommer nemt igennem sikkerhedskontrollen. Øverst i håndbagagen bør du lægge ting som skal fremvises separat. Det gælder f.eks. elektroniske artikler som bærbar computer, kamera og tablets samt væsker, som skal være samlet i en gennemsigtig og genlukkelig plastpose. Derudover er det en god idé, ikke at pakke dine nøgler, pung og mobil for langt væk, da de også skal op af tasken i sikkerhedskontrollen.

 

 

 

 

Underseater

 

 

 

 

Det kan også være smart at få plads til en bluse, et par bukser og de vigtigste toiletsager nederst i håndbagagen, da det kan ske, at din store kuffert bliver forsinket, eller i værste tilfælde ikke kommer frem til destinationen.

 

Derudover er der også regler for væsker etc.. Kontroller derfor reglerne for væsker (hver genstand højst 100 ml og alle anbragt i en enkelt gennemsigtig plastpose / flaske med en længde på 20 x 20 cm).

 

For at undgå problemer ved check-in, er det altid en god ide at chekke kravene til din håndbagage, som kan variere fra flyselskab til flyselskab.

 


 

kuffertthomsen.dk kan ikke drages til ansvar for nedenstående data's nøjagtighed, du/i skal selv kontrollere data på det valgte luftfarts selskabs hjemmeside. Oplysningerne er KUN vejledende.

Vil du vide hvad du må medtage i din bagage, og gennem sikkerhedskontrollen, så klik her : https://www.flypassager.dk/ 

 


 

 


CHECK HÅNDBAGAGENS STØRRELSE HER !!