e-mærket

Hvem er e-mærket


e-mærket er en nonprofit organisation, som blev stiftet i 2000 af Dansk Erhverv, Dansk IT, Forbrugerrådet Tænk, FDIH, Dansk Industri, Finans Danmark og HK.

På baggrund af den voksende internethandel gik vores stifterkreds sammen om at oprette en certificeringsordning for danske webshops, med henblik på at sikre både forbrugere og de erhvervsdrivende, der ønskede at drive butik online.

 

Tryg nethandel i mere end 20 år

 

Med mere end 2.500 medlemmer og 20 års erfaring, som nonprofit organisation, er e-mærket den mest anerkendte certificeringsordning for e-handel i Danmark. Vi har en solid organisation med et stærk team af specialiserede jurister, som hvert år hjælper hundredvis af danske forbrugere og webshops.

Den støt stigende nethandel har gennem de 20 år også betydet, at kriminalitet online er blevet et voksende problem, som rammer både forbrugere og de erhvervsdrivende. I samarbejde med blandt andet TrygFonden, er vi derfor gået aktivt ind i kampen mod fup på nettet, og har i den forbindelse også udviklet SIKKER SHOPPING, som er et præventivt online værktøj til de danskere, der handler på nettet.

 

 


 

 

 

 

 

 

KUFFERTTHOMSEN.DK

 

kuffertthomsen.dk har opnået e-mærke certificering som verificerer at købsflowet gennemskueligt. Handelsbetingelser er gennemgået og synlige, så du kan se betaling, levering, og fortrydelsesret.