Betingelser

 

 

Firmaoplysninger
Firma navn : kuffertthomsen.dk / Bon Gout ApS
Firma CVR-nr. : 26313791
Dataansvarlig : Bon Gout ApS

 


Firmaadresse:
Kuffertthomsen.dk / Bon Gout ApS
Ringager 4 A
2605 Brøndby
Tlf: 5327 5950

 


Returadresse for ordrer:

kuffertthomsen.dk
C/O Bendix Transport,
Europavej 40
7000 Fredericia    (telefontid mandag-fredag mellem kl. 10.00-16.00)
Email : info@kuffertthomsen.dk

Alle priser er inklusive moms og andre afgifter.
Alle priser på denne webshop er dagspriser og opdateres løbende.
Alle aftaler indgås/ oprettes på dansk.
www.kuffertthomsen.dk opdateres løbende.

 


 

Betalingsmåder:

Betalingskort:


Følgende betalings-/kreditkort accepteres ved handel i webshoppen på kuffertthomsen.dk:

  • Dankort
  • eDankort
  • VISA/Dankort
  • VISA
  • VISA Electron
  • Mastercard
  • American Express
  • Diners
  • JCB Card
  • Forbrugsforeningen 

 

Der opkræves IKKE gebyrer for betaling med betalingskort.
Al betaling foregår gennem godkendte krypterede forbindelse.

 

 

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

 

 

Bemærk: Vi sender ikke varer på efterkrav/postopkrævning.


Mobilepay: På normale vilkår

Kontooverførsel (gælder kun erhvervskunder)


Ved kontooverførsel sendes det bestilte, når vi registrerer beløbet på vores konto. 
Når din betaling er godkendt vil du få en ordrebekræftelse på skærmen, samt tilsendt via e-mail til din oplyste mailadresse.
Bemærk at man ikke er beskyttet af indsigelsesordning ved kontooverførsel.

 


 

Forsendelse/fragt

 

Kuffertthomsen tilbyder GRATIS fragt med GLS ved køb for over kr. 400,-. Gælder til alle adresser også erhverv., dog ikke GLS privat hjemme levering & GLS Deposit.
Ved køb under 400,- tilføjes din webordre en enhedspris for transport med GLS på kr. 39.-. 

Varer der er på vores lager leveres indenfor 1 til 3 hverdage, varer der ligger på vores fjernlager leveres indenfor 3 til 6 hverdage.
BEMÆRK ! Ved højtider som jul, påske etc. samt udsalg kan leveringstiden pga. travlhed blive forøget.


Levering kun i Danmark
Levering foretages kun i Danmark

Kuffertthomsen.dk tilbyder ikke dellevering. Ordren sendes samlet når alle varerne er på lager.

 


 

Fortrydelsesret

 

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Julegaver byttes frem til 1. marts året efter. Ved gavegivning er det datoen for begivenheden der regnes 30 dage fra.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du:

1. har modtaget din vare

2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare eller her: https://www.retsinformation.dk/forms/R0710.aspx?id=160666#Bil3

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb, Vi giver gratis retur med GLS, når vi har modtaget fortrydelses formularen, sender vi, via GLS mail system, en retur label, som sættes på kassen, der afleveres i en GLS Pakkeshop.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Varens stand, når du sender den tilbage:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder det, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Vi anbefaler således at du ikke smider emballagen ud eller tager varen i brug, før du har vurderet om du vil beholde varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 


 

Delvis Fortrydelse:

 

Hvis du har opnået en mængderabat, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten.

Bytteregler vedr. gaver og julegaver:
Såfremt du ønsker at købe en gave som først gives efter de 30 dages normale returret, skriver du blot i bemærkningsfeltet at gaven gives den xx/xx/xxxx, så gælder returretten fra denne dato, julegaver kan byttes frem til den 1. marts i det efterfølgende år.

Vi giver gratis retur med GLS, når vi har modtaget fortrydelses formularen, sender vi, via GLS mail system, en retur label, som sættes på kassen, der afleveres i en GLS Pakkeshop.

Du kan bruge denne formular ved fortrydelse: Klik her FORTRYDELSESFORMULAR
Returadresse:
Kuffertthomsen.dk
Hovedgaden 19
5853 Ørbæk

 Registrering af oplysninger:

 

Ingen personlige oplysninger der registreres på kuffertthomsen.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget eller solgt til tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos kuffertthomsen.dk Webshop.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra PBS.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos kuffertthomsen.dk .dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos kuffertthomsen.dk , således at man løbende modtager nyheder og anden information fra kuffertthomsen.dk . Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.kuffertthomsen.dk er BON GOUT ApS. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@kuffertthomsen.dk.

 


 

Reklamationsbehandling:


Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.
Ved fejl på varen, kan kunden klage til ovenstående adresse eller telefonnummer. Kunden har 2 års reklamationsret. Kunden kan vælge at sende varen tilbage, eller møde op på den ovenstående adresse. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

kuffertthomsen.dk betaler dine rimelige fragtomkostninger hvis reklamationen er berettiget, og anviser forsendelses metode, Når varen er modtaget vil derefter endt undersøgelse af klagepunkter, blive taget stilling omfanget af reklamationen


Reklamation for varer solgt til B til B, CVR og EAN nummer har 12 mdr. reklamtions ret. Skader som følge af fejlagtig brug, er ikke omfattet af reklamations retten.

 


 

PriceRunner Købsgaranti


Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for 60 minutter. At blive medlem hos PriceRunner er gratis og tager kun et par minutter. Klik på logo for at blive medlem:

 

 

 

 

 

For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som privatperson. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er beskadiget, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. Købsgarantien omfatter altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er omfattet af garantien, samt de gældende brugervilkår.

Købsgarantien har til formål at gøre forbrugere, som handler på nettet, mere trygge. Vi er glade for at være en af de udvalgte butikker, der er en del af garantien. På PriceRunners hjemmeside vises sådanne butikker med Købsgaranti-symbolet ud for deres navn.

 


 

Klagevejledning:


Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@kuffertthomsen.dk.  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Fortrydelses formular

 

 

FORTRYDELSESFORMULAR

 

 

 

 

 

 

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gørefortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:


Dato for bestilling:

 

Dato for modtagelse:

 

Navn

 

Email

 

Telefonnummer