Pak til weekenden

Hvordan pakker du din weekendtaske?
At pakke, kan være mere eller mindre som et mareridt for mange. Man vil pakke let, have det vigtigste lettilgængeligt og få plads til alt det man har brug for - men oftest havner det meste i ét stort rod. Her har vi komponeret en guide som viser hvordan du pakker din weekendtaske skridt for skridt.


Hvordan og hvad du skal pakke til din weekendrejse, afhænger givetvis af hvor du skal rejse hen, formålet med rejsen, samt hvilke aktiviteter der er planlagt. Udtænk dine outfits på forhånd og pak i en rummelig weekendtaske med en stabil bund, og lad det mest essentielle være lettilgængeligt øverst i tasken. At rulle, tøjet mindsker risikoen for at tøjet bliver krøllet, selvom det er svært helt at undgå. Her præsenterer vi et gennemtænkt og alsidigt udvalg af tøj, samt hvordan du pakker det i din weekendtaske for at udnytte pladsen bedst muligt.

 

Planlæg din pakning
Vælg en rummelig weekendtaske til din rejse, som er tilpas til to til tre nætter. Planlæg dine outfits dag for dag. Den optimale oppakning består af tøj og tilbehør som alt sammen kan kombineres på alsidig vis. Dette inkluderer også tøjet du har på, når du rejser til din destination. Du behøver et par ekstra sko at variere med. Anvender du det samme par sko under hele rejsen, får skoene ikke tid til at tørre imellem de bliver anvendt. Vælg et par behagelige sneakers at rejse i, og tilpas komforten i det tøj du rejser i, ud fra hvordan du rejser og hvad du har behov for at have på, når du kommer frem. På den måde får du en god start på rejsen. 

 

Pak en stabil bund
Pak tunge sager i bunden af tasken. 
Placer skoene i bunden af taskens yderkanter for at skabe en stabil bund. Glem ikke en dustbag til skoene for at undgå kontakt med tøjet. 
Pak undertøj, strømper og bælte i skoene for at spare plads og for at lade skoene beholde sin form.
Fold bukserne to gange i længden og rul dem sammen. Placer dem i bunden ved siden af skoene.
Et par blå jeans og beige chinos (sammen med habitbukserne) er et godt valg, og kan kombineres med hinanden på rejsen. 

 

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT FINDE DIN NÆSTE WEEKEND-/REJSETASKE

 

Weekendtasker, rejsetakser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pak jakkesættet
Fold habitbukserne på samme måde som jeans eller chinos. 
Fold blazeren langs den vertikale linje midt på ryggen og fold derefter to gange eller rul. 
Placer blazeren ovenover skoene og bukserne i en af tasken ydersider. 
Et jakkesæt kan erstattes af en pullover og et par jeans. Hvis du har plads og behov, tag da begge dele med dig

 

Pak og rul t-shirts og trøjer
Fold t-shirts to gange og rul sammen. 
Fold trøjen på samme måde (hvis du vælger en trøje i strik, vær da forsigtig når du folder den, for at undgå at strække trøjen). 
Placer ovenover bukserne.

 

Pak og fold skjorter 
Fold skjorterne nøjagtigt og læg dem ovenover dine t-shirts i tasken. 
Til dine ekstra fine skjorter, kan du gøre brug af en bog eller et magasin, som du placerer på ryggen, og anvender som hjælpemiddel, når du skal folde skjorten. 

Sådan folder du en skjorte

:

Pak din weekendtaske

 

Pak en toilettaske
Pak dine hudplejeprodukter og toiletartikler i en toilettaske.
Væsker i rejsestørrelse sparer både plads og gør det lettere, hvis du rejser med fly. 
Placer toilettasken i den anden side af tasken, hvor du nu har lidt plads tilovers. Toilettasken er nu tæt ved hånden, hvis du har brug for noget undervejs på rejsen. 
Placer dit elektronik såsom høretelefoner eller telefonoplader i et af de mindre fag i tasken, også dette er godt at have tæt ved hånden. 

 


Tips på vejen
Tag gerne en ekstra stofpose eller let taske med, hvis du eksempelvis skal til stranden i løbet af dagen. Du kan efterfølgende anvende den til vasketøj for at adskille rent og beskidt tøj. Glem ikke at gemme lidt ekstra plads i tasken til dine eventuelle køb på rejsen.

 

Vi ønsker dig held og lykke med din pakning og en herlig rejse!