R-PET (recycled)

 

R-PET står for "genanvendt polyethylenterephthalat." Det er en type plastmateriale, der er lavet af genanvendte PET-plastikflasker og anden post-consumer plast. R-PET er et mere bæredygtigt alternativ til traditionel plast, da det hjælper med at reducere mængden af ​​affald på lossepladser og have og skåner naturressourcer.

For at lave R-PET indsamles, sorteres og renses plastikflasker og anden plastaffald. Derefter rives de i små stykker og smeltes ned. Det smeltede plastik ekstruderes til tynde fibre, som kan bruges til at lave en række produkter, herunder tøj, tasker og andre tekstiler.

R-PET er et alsidigt materiale, der kan bruges i mange applikationer. Det har lignende egenskaber som virgin PET-plast, men med en lavere miljøbelastning. R-PET kan genbruges flere gange, hvilket betyder, at det kan bruges til at lave nye produkter igen og igen.

Brug af R-PET i stedet for ny plast hjælper med at reducere drivhusgasemissioner og spare på energi og naturressourcer. Det er også med til at reducere mængden af ​​plastikaffald, der ender på lossepladser og have.

Sammenfattende er R-PET et bæredygtigt og miljøvenligt alternativ til traditionel plast. Den er lavet af genbrugte plastikflasker og andet affaldsplastik og kan bruges i en lang række produkter. Ved at vælge produkter fremstillet af R-PET kan vi være med til at reducere vores miljømæssige fodaftryk og bevæge os mod en mere bæredygtig fremtid.

 

 

Bon Gout R-PET

En lækker Bon Gout taske i R-PET har lang levetid,  grundet det stærke materiale er produkterne sig især modstandsdygtige overfor tunge eller skarpe kantede ting. Taskerne er af 100% genanvendte plastikflasker mm, hvormed valget af Bon Gout R-PET produkter giver mulighed for aktivt, at bidrage til en vigtig miljøindsats uden at gå på kompromis med kvalitet eller holdbarhed.

 

Se vores udvalg af R-PET produkter ved at klikke på logoet herunder: