Weekend-/rejsetasker

Rejsetasker og weekendtasker
Skal du ud at rejse, så gælder det om at pakke din bagage på den bedst mulige måde, så det bliver nemt for dig at komme til og fra lufthavnen, ind og ud af taxaen og så videre. Derfor har vi hos Kuffertthomsen forfattet en side om rejsetasker, da vi ved, at danskerne rejser meget og derfor har brug for en god taske hertil.

En god rejsetaske skal opfylde forskellige behov alt efter, hvem man er, men de fleste kan dog blive enige om, at den skal have en vis størrelse, være rummelig med flere forskellige rum og være praktisk at have med. Med den helt rette rejsetaske kan du få plads til alle de vigtigste ting, og du kan oftest bære den på ryggen, så du undgår at få ondt i skulderen eller belaste kroppen forkert. Med taskerne her fra siden kan du få plads til alle dine ting og samtidig se cool og moderigtig ud, når du kommer gående med din nye rejsetaske.

SE UDVALGET HER

 

 

 


 

 

 

Weekendtaske eller rejsetaske - perfekt til korte og lange rejser
Hvad end du skal på weekendtur, charterferie eller en længere rejse, så er en rejsetaske den perfekte måde at opbevare dine ting på. Skal du rejse langt, har du måske yderligere brug for en kuffert, for at få plads til det hele, men vores rejsetasker her på siden er ofte yderst velegnede som fx håndbagage på flyet. Nogle af vores rejsetasker fås endda med hjul, så du nemt kan rulle den og ikke selv behøver bære den. Mange af rejsetaskerne herfra kan faktisk rumme rigtig mange liter, og det vil derfor i mange tilfælde overraske dig, hvor meget du kan have plads til i din nyindkøbte rejsetaske.

Hvis du primært skal bruge din taske til korte ture som fx en forlænget weekend på besøg hos familien, så kan det være, at en mindre weekendtaske er nok for dig. Heri kan du have alt det nødvendige såsom toiletsager, tøj, nøgler, pung og eventuelt en computer eller tablet, og så fylder den knap så meget som nogle af vores større rejsetasker.

 

 

 

 

 

 


Stort udvalg af rejsetasker hos Kuffertthomsen.
Her hos os er vi glade for at kunne præsentere et stort og bredt udvalg af weekendtasker og rejsetasker til både mænd, kvinder og børn. Vi har dem i mange forskellige størrelser, materialer og farver. De fleste er fra vores egne producenter men du finder dem fra nogle gode og populære brands såsom EPIC, Travelite og Delsey Paris. Leder du efter rejsetasker i læder, så er du bestemt kommet til det rette sted.

Nogen foretrækker en rejsetaske i et sporty look, mens andre gerne vil have en klassisk lædertaske, der udstråler eksklusivitet. En lædertaske bliver desuden kun pænere med tiden, så selvom de ofte er lidt dyrere end andre tasker, så kan du glæde dig over en solid, holdbar og ikke mindst flot taske i rigtig mange år. De fleste af vores rejsetasker kan bæres på ryggen, hvilket er en klar fordel, hvis din taske har det med at blive tung. Nogle af dem fås også med en rem, som du kan have på skrå over skuldrene og uanset hvad, så fås de i et hav af forskellige, smarte designs, så du kan vælge lige præcis den rejsetaske eller weekendtaske, der matcher din stil.

 


Køb din nye rejsetaske her
Har du besluttet dig for at købe en ny rejsetaske, så bliver du helt sikkert ikke skuffet, når du ser vores store udvalg her hos Kuffertthomsen. Mangler du andre tasker til rejsen, så kan vi også tilbyde et væld af bæltetasker, rygsække og toilettasker, der alle er gode, og praktiske tasker at have med på turen. Muleposer er også blevet utrolig populært på rejsen, da de ingenting vejer og nemt kan pakkes ned i kufferten, hvis ikke nettet bruges som håndbagage. Se alle sportstasker og tasker her.

Holder du godt øje, så kan du være heldig at finde din nye weekendtaske billig. Vi fører nemlig ofte kampagner, hvor du kan spare masser af penge.

Se også vores store udvalg af kufferter i høj kvalitet her på kuffertthomsen.dk: KUFFERTER OG BAGAGE