Valg af ny pung


Stilfulde punge med plads til privatliv
Er det tid til at skifte din gamle pung ud med en ny, flot kvalitetspung? Se kuffertthomsen.dk's store sortiment af eksklusive og praktiske punge - trendy såvel som klassiske i stilen. 
Vi har punge i alle prisklasser; nogle med mange rum og god plads, andre er mere enkle og har plads til dine allervigtigste fornødenheder. 
Alle punge er nøje designet af Bon Gout i tæt kontakt med vores producenter i Fjernøsten. Det er for at sikre, at din nye pung er i højeste kvalitet. Shop din nye pung her.

 

Punge er private
Punge er meget personlige for mange mennesker. Du tænker måske ikke over det til daglig. Men din pung indeholder nogle af dine mest værdifulde og private sager. 
I din pung opbevarer du ID og sygesikringsbevis, betalingskort og kontanter, kort til medlemskab og til rabatter, visitkort og kørekort, og måske mere endnu. 
I din pung bærer du med andre ord bevis for din identitet, adgang til din formue og mange andre, vigtige informationer og sager. 
Derfor har valg af pung også en vis betydning for nogle mennesker. Er du én af dem? Eller går du mest bare op i æstetikken? 
Uanset hvad er det godt at gøre sig nogle overvejelser hvad angår størrelse, rum, design og stil, så du er sikker på at få købt den helt rigtige pung. 
Punge skal helst både opfylde dine behov og samtidig falde i din smag og passe til din stil og smag. Kuffertthomsen.dk har punge til alle 

 

 

 

 

Punge for enhver smag
Punge findes i et utal af udgaver, og du finder rigtig mange forskellige slags lige her i kuffertthomsens.dk's webshop. Find inspiration til hvilken pung, der passer bedst til dig, her:

Minimalistiske punge: 
Et enkelt design og en simpel, men funktionel, ruminddeling. Dét kendetegner minimalistiske punge. De kan have enhver størrelse, men er holdt i afdæmpede farver og har kun få, diskrete detaljer. De har ofte et maskulint touch, men er generelt unisex og kan bæres af alle.

Pompøse punge: 
Gør klare farver og flotte mønstre dig i godt humør? Eller kan du lide at skabe blikfang med spændende detaljer, der gør din pung exceptionel? Så gå efter en smuk, pompøs pung, der sætter prikken over i’et på din unikke stil.

Taskelignende punge: 
Nogle punge har en størrelse, der gør, at de i sig selv minder om en lille taske, og ofte betegnes CLUTCH. Det gælder især punge til kvinder, der kan have et design og en størrelse, der får dem til at ligne en clutch. Disse store punge har rigtig god plads til alt, hvad du måtte få brug for at tage med dig. Er du typen, der gerne har en tandstikker, en ekstranøgle, kvitteringer og andet nips i pungen? Så vælg en stor pung med flere rum, der skaber overblik over indholdet.  Se vores udvalg af clutches HER

Punge med lynlås: 
Vil du sikre dig imod, at fremmede fingre kan få fat i dine betalingskort, ID, kontakter, og hvad du ellers opbevarer i din pung? Så vælg en, der kan lukkes med en lynlås.

Punge med trykknap: 
Andre punge kan lukkes med en trykknap. Med denne lukkemetode kan du nemmere komme ned til dine sager, når du for eksempel står i supermarkedets kø og skal betale.

Punge uden lukning: 
Ikke alle punge har en lukning. Nogle punge består i stedet af tre flader, hvoraf de to yderste kan foldes ind over hinanden på midten. Disse punge har ofte et klassisk og tidløst design. Andre punge uden lukning minder mere om en kortholder; den er simpel og diskret og prioriterer plads til dine vigtigste sager. 
Vi kommer mere ind på kortholdere om lidt.

Punge med plads til mobilen: 
Det kan være smart at vælge en pung, som også har plads til din mobil. På den måde har du alle dine mest personlige ejendele samlet ét sted. Lyder det som noget for dig? Så kig efter store punge, 
der er designet til også at kunne indeholde din mobil.

Er en kortholder mere din stil?
Kunne du tænke dig en pung, der er helt simpel, ikke fylder for meget, og som kun indeholder dine absolut vigtigste sager? Så kan du med fordel kigge efter en fed kortholder. 
Kortholdere er små og praktiske, fordi du altid kan have den med dig i lommen. De kan indeholde dine betalingskort, ID og så videre, afhængigt af, hvor stor en kortholder, du vælger. 
Nogle kortholdere har endda også plads til lidt kontanter. Du finder vores kvalitetsrige kortholdere online her.

 


5 RÅD FRA EKSPERTER TIL AT VÆLGE DEN RIGTIGE PUNG
Det er ikke kun din taske, der skal passe på dine ting. Brug de her 5 tips, når du leder efter din næste pung, og se nogle af vores favoritter.

1. HOLD DET SIMPELT
En simpel pung med en minimalistisk stil er alsidig og kan bruges til både formelle og casual outfits.
Rene linjer og materialer i høj kvalitet kan bruges i årevis.

2. VÆLG DEN RIGTIGE STØRRELSE
Start med at fjerne alt fra din nuværende pung og læg tingene på bordet. Smid alt det ud, du ikke har brug for som f.eks. udløbne gavekort. N
Har du mange kort? Vælg en trefoldet pung med mange pladser til kreditkort.
Har du flere sedler end kort? Vælg en tofoldet pung.
Prøv en kortholder hvis du har flere kort end sedler.

3. BEGRÆNS DIG IKKE TIL BESTEMTE MATERIALER
En pung der matcher din taske giver et renere look, men det er ikke obligatorisk. Tænk på funktionalitet først of fremmest.år 
Se vores store udvalg af tasker her.

4. TÆNK PÅ DET SOM EN INVESTERING
En læderpung i høj kvalitet holder længere end en lavet af kunstlæder.først du ved hvor meget, der skal være plads til, er det nemt at vælge den rigtige størrelse.
Intet slår duften og følelsen af ægte læder.

5. OVERVEJ RFID-AFVISENDE TEKNOLOGI
Den her teknologi hjælper med at beskytte dine kreditkort mod tyve.

 

 

Hvad er RFID?
RFID er meget små computerchips som sættes på en antenne og kaldes samlet for en RFID-tag eller RFID-chip. RFID-tags bruges til at identificere objekter fra hinanden. 
Chippen indeholder informationer som på ganske få millisekunder kan skannes og aflæses af en RFID-læser. I de fleste tilfælde er der blot et unikt serienummer i RFID-tag'en som bliver aflæst af RFID-læseren, dette sker uden at skulle røre objekterne og i mange tilfælde faktisk uden at kunne se RFID-tag'en.

 

 

 

 

 

RFID definition
RFID er en forkortelse for Radio Frequency IDentification og en fællesbetegnelse for alle de teknologier, der anvender radiobølger til at identificere mennesker og objekter. 
Som det fremgår af navnet, så ligger RFID-teknologiens primære styrke i evnen til at identificere forskellige objekter. RFID kaldes derfor også populært for den elektroniske eller fremtidens stregkode, da teknologien har nogle af de samme egenskaber som den traditionelle stregkode. Det betyder dog ikke at RFID-teknologien er bedre end stregkoden. 
Der er nemlig tale om to forskellige teknologier der har forskellige anvendelsesmuligheder, som dog til tider overlapper hinanden.

Den største forskel på teknologierne er at stregkoden er en line-of-sight teknologi, mens RFID er en trådløs teknologi. Med stregkode-teknologi skal scanneren have visuel kontakt med stregkoden for at aflæse den, men med RFID-teknologi kan RFID-taggen aflæses uden visuel kontakt, så længe den er indenfor læsbar afstand. Den læsbare afstand varierer alt afhængig af typen af RFID-tag, hvor nogle kan læses på op til 100 meters afstand, mens andre blot har en læseafstand på ca. en 1 cm